Τα χαμόγελα που δημιουργούμε

Κενό ανάμεσα στα δόντια, είναι ο μικρός χώρος που υπάρχει ανάμεσα στα φυσικά δόντια και ονομάζεται αλλιώς διάστημα. Αποτέλεσμα μετά από δύο μήνες με ορθοδοντική θεραπεία και το κενό ανάμεσα στα δόντια μπορεί να κλείσει εύκολα, ανώδυνα και γρήγορα.

Που οφείλετε το κενό ανάμεσα στα δόντια;

  • Μικρά σε μέγεθος δόντια σε μεγάλες γνάθους
  • Κληρονομικότητα 
  • Χαλινός άνω χείλους
  • Συγγενής έλλειψη δοντιών 
  • Θηλασμός του δακτύλου ή της γλώσσας 
  • Μετακίνηση των δοντιών από περιοδοντίτιδα 

Συνωστισμός, είναι η ορθοδοντική ανωμαλία κατά την οποία υπάρχει έλλειψη χώρου για την ορθή διάταξη των δοντιών στο οδοντικό τόξο. Αντιμετώπιση με ορθοδοντική θεραπεία και χωρίς εξαγωγή δοντιού. Αποτελέσματα θεραπείας σε έναν κιόλας χρόνο.

Ποσοστό έως και 40% των τραυματισμών στα δόντια συμβαίνουν στη διάρκεια της άθλησης, με συνολικά το ένα στα δύο παιδιά που συμμετέχουν σε αθλήματα να έχουν κτυπήσει τουλάχιστον μία φορά τα δόντια τους έως ότου αποφοιτήσουν από το σχολείο. Τραυματισμοί και σπασίματα μπορούν να διορθωθούν με ορθοδοντική θεραπεία, χωρίς πόνο ή μελλοντικά προβλήματα.

Στενή γνάθος και συνωστισμός πρόσθιων δοντιων της κάτω γνάθου , αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία μετά απο ορθοδοντική θεραπεία 

Αφαίρεση νεογιλού δοντιού απο ασθενή ηλικίας 23 χρόνων και κλείσιμο του κενού που δημιουργήθηκε με μεταλλικά σιδεράκια. Επιθυμητά αποτελέσματα σε μόλις 10 μήνες θεραπείας. 

Αποτέλεσμα θεραπείας με μεταλλικά σιδεράκια , μετά απο έξι μήνες . 

Αποτέλεσμα μετά από τέσσερις μήνες με σιδεράκια

Στόματα ανθρώπων, αποτυπωμένα με γύψο πριν και μετά την εφαρμογή μεθόδων θεραπείας.